До 70-річчя голови Київської організації ветеранів Ракетних та космічних військ Олександра Наумова (ФОТО)

19 січня 2022 року виповнилось 70 років голові Київської організації ветеранів Ракетних та космічних військ, полковнику Олександру Миколайовичу Наумову.

Музей народної архітектури та побуту (м.Переяслав, жовтень 2022 р.)
Музей космосу у церкві Святої Параскеви (м.Переяслав, жовтень 2022 р.)
Выпускники ХВВКИУ, члены КОВРКВ, ветераны Вооруженных Сил у Боевого знамени Училища (г.Киев, декабрь 2021 г.)
Круглый стол «Задачи ветеранской организации по патриотическому воспитанию молодёжи», г.Белая церковь, 19 сентября 2021 г.
С председателем Синодального отдела УПЦ по взаимодействию с Вооружёнными силами и другими военными формированиями Украины, митрополитом Белоцерковским и Богуславским Августином
З головою Українського союзу ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), героєм України, генерал-лейтенантом С.В.Червонопиським та полковником В.І.Аблазовим (.Київ, 6 вересня 2022 р.).
Молебен на мемориале жертвам концлагеря «Уманская яма» (“Шталаг-349”), г.Умань, 8 августа 2021 года
Возложение цветов к могилам воинов, павших при освобождении города Умань, 8 августа 2021 года
Встреча с Чрезвычайным и Полномочным Послом Республики Куба в Украине и в Республике Молдова Натачей Диас Агилера (г.Киев, 30 июля 2021 г.)
Поездка по местам боев на Букринском плацдарме (район сёл Малый и Великий (Большой) Букрин, 20 июня 2021 г.)
Торжественное открытие памятника Хосе Марти (г.Киев, 19 мая 2021 г.)
День скорби и чествования памяти жертв войны (Корюковка, 22 июня 2019 г.)

3 Comments

  1. Найкращі побажання Олександру Миколайовичу Наумову- людині миру. Своє призначення він отримав від прадідів, які мали відповідальність за свої слова і тем паче дії. Отож вибір у Олександр Миколайовича був єдиний, служити мирному життю людей доброї волі з православною вірою в Божу підтримку. На життєвому шляху багато гарних і талановитих людей зустрів Олександр Миколайовича, як космонавтів так і творчих людей, але дуже важлива зустріч для нього з Митрополитом Августином. Йому, військовому полковнику ця зустріч була подарована Господом Богом. І з цією зустріччю з’явилось відчуття відповідальності за тих ветеранів ракетних та космічних військ, так і в цілому за старше покоління ветеранів Великої Вітчизняної війни у яких з’явились турботи, які з відповідальністю взяв на себе Олександр Миколайович. Він приніс в життя старшого покоління ветеранів зустрічі з молоддю, які зустрічались з живими героями про яких описано в книжках. За час роботи в організації були незабутні поїздки і зустрічі по Україні. А зараз,в період війни його турбота неоціненна для похилих людей і молоді, яка співпрацювала попередні роки і зараз пліч опліч підтримують наших захисників, молодих хлопців, яких ми всі чекаємо з перемогою .

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*