Привітання з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку. Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам-ракетникам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваш подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави.

В цей день, Київська організація ветеранів Ракетних та космічних військ бажає ветеранам-ракетникам міста Києва та міста Первомайськ Миколаївської області, селища Висока Піч Житомирської області та міста Ахтирка Сумської області, інших міст і селищ України, найголовнішого – здоров’я, мирного неба, щастя та благополуччя! Нехай осіння пора, в яку ви увійшли, буде світлою й ласкавою, сповненою душевного тепла, уваги і турботи близьких! Довгих і щасливих вам років життя!

Голова Київської організації ветеранів Ракетних та космічних військ, полковник Олександр Наумов

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*